Merken

ELO, in Nederland nog niet zo bekend maar in Duitsland een serieuze partner in pannen. Voor alle markten, voor de horeca en voor thuis. Voor iedereen een passende collectie. Hobbykok of niet ELO past bij je. Zij hebben al menig award voor design en functionaliteit binnen-gehaald.

De aardewerken pannen, uitsluitend uit natuurlijke grondstoffen. Geen metaalsoorten als lood, nikkel, cadmium .
Door langzaam garen verandert de samenstelling van voeding en voedseleigenschappen niet. Met het behouden van de natuurlijke smaak zet je een gezonde, smakelijke maaltijd op tafel.
Pannen worden gebakken bij 1200°C, bestand tegen hoge temperaturen, krassen en stoten. Ook voor inductie en oven.

De naam voor drankaccessoires.
Voor binnen en buiten, voor wijn en bier, serieus en fun, bedrijf of cadeau.
Met CellarDine serveer je op de juiste temperatuur voor de juiste smaakervaring.

Sinds 1838 kennis en vakmanschap in het vervaardigen van messen. De laatste traditioneel werkende fabriek in Sheffield. Dit gecombineerd met vrolijke artikelen van siliconen en staal fleurt de winkel op. Dat is Taylor's Eye Witness anno 2017

WEIS al meer dan 100 jaar kennis van keukenhulpjes. Van garde tot champagnekoeler. Een catalogus vol met zo'n 5000 artikelen. Kwaliteit die bewezen is door de jaren heen. ​Voor horeca of thuis, van groot tot klein, Weis heeft het.

Valira made in Spain.

Valira is een producent die passie heeft voor koken en eten meenemen. Produceert milieuvriendelijk. Zijn altijd opzoek naar de beste warmte spreiding, solide bodem, beste coating. Dat komt samen in een strak design.