Over ons

Ke-akT,  voor detaillist en horeca sinds 1993.

 

Met trots presenteren wij hier onze groothandel - agentschap met verschillende topmerken. Wij staan iedere dag met plezier voor je klaar. Onze merken vind je bij kookwinkels en horecaleveranciers door het hele land. Misschien zeggen de merken je niet meteen iets maar ze hebben hun kwaliteit al ruim bewezen. Ieder merk onderscheidt zich door specialisme. 
Voor speciale projecten ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij denken graag met de klant mee. Wij hebben al verschillende projecten tot een geslaagd eindresultaat gebracht. Wij hebben onder andere hotels ingericht en samengewerkt met een waterbedrijf.
 

Vindt jij onze artikelen ook zo leuk of heb je vragen. Neem contact met ons op. Maken wij

binnenkort een vrijblijvende afspraak in onze showroom, bij jou in de winkel of op kantoor? Samen met onze leveranciers zijn wij altijd opzoek naar trends, noviteiten en nieuwe technologieën.

 

Ke-akT staat garant voor topproducten met een sterke prijs-kwaliteit verhouding. Wij staan achter onze merken. Geloven in de kwaliteit, samen bieden de consument maximaal vertrouwen in hun aankoop.